Counter Strike Mania Download

Posted on  by
Counter Strike Mania Download

Counter-Strike 1.6 Romania pentru pasionatii acestui joc cu impuscaturi ce ofera multa actiune si distractie. Available Downloads. CS:GO no-steam [WarZone] ABOUT THE GAME Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO).

Download Cs 1.6 Romania Counter Strike 1.6 Romania este un nou client ce aduce diferite modificari cand vine vorba de skinuri, modele, texturi, sunete si cel mai important acest client este tradus in lb. Jocul este foarte frumos si merita jucat, el se poate juca cu botii sau pe internet pe serverele online care pot fi de diferite tipuri si putem enumera: zombie, respawn, gungame, clasic/normal, furien si multe alte moduri frumoase. Acest client este unul dintre cele mai cautate pentru ca aduce multe chestii noi iar jucatorii cauta tot timpul ceva nou. Mult succes la fraguri. Pentru ca setarile (nume, optiuni, etc) sa ramana salvate debifati read only de pe fisierele config.cfg si userconfig.cfg care se afla in folderul cstrike.

Last Updated on Tuesday, 15 November 2016 19:57 Written by Administrator Sunday, 29 December 2013 19:48. Wedding Dvd Cover Template Free Download.