Interfata Windows Xp In Limba Romana Download Skype

Posted on  by
Windows 7 In Romana

Ati cumparat un netbook care are Windows 7 Starter cu SP1 dar nu va impacati cu limba engleza, atunci puteti schimba limba la interfata foarte usor folosind un soft numit Vistalizator pe care il puteti descarca de si pachetul de limba dorit (in acest tutorial s-a folosit limba romana). Atentie: Nu exista Windows 7 Starter x64, deci s-a folosit limba romana pentru x86.

Skype free limba romana, windows 7 download. File biblia limba romana cv simplu limba romana interfata windows xp limba romana Free limba romana windows xp sp3. Latest Download Autocad Electrical 2014 Full Crack 2016 - Full Version there. Media Feature Pack, Movies & TV, Skype, Voice Recorder, Windows 10, Windows 10 KN, Windows 10 N. Windows Vista & XP. Noutati si Download pentru Windows. Download Ratchet And Clank Psp Iso. Interfata Windows Xp In Limba Romana Download Yahoo. Descarcare si instalare Skype 6.21 pas cu pas in limba Romana pe. Interfata Windows Xp In Limba Romana Download Yahoo. Descarcare si instalare Skype 6.21 pas cu pas in limba Romana pe calculatoare cu Windows.

Dupa ce am salvat Vistalizator si pachetul pentru limba dorita, il pornim prin click dreapta apoi apasand pe Run as administrator dupa care confirmam cu Yes. Dupa ce softul a pornit, se apasa pe Add languages apoi se alege pachetul de limba si se apasa pe Open. O sa va apara o fereastra cu pachetul de limba care a fost incarcat, iar aici apasam pe Install Language. Asteptati 15-20 min apoi o sa va apara o fereastra in care va intreaba daca doriti sa schimbati limba instalata. Dupa ce inchideti softul, o sa se restarteze sistemul apoi o sa aveti noua limba instalata. Tips: Daca aveti Windows-ul de exemplu in italiana, germana etcnu puteti sa-l faceti in engleza dar il puteti face in romana sau alta limba in afara de engleza.