Program De Trimis Sms Gratuit Pe Telefoni

Posted on  by
Program De Trimis Sms Gratuit Pe Telefoni

Comunicare prin mesaj gratuit. Pentru ca stim nevoia ta zilnica de comunicare incercam zilnic sa. Pentru a nu mai primi mesaje din partea mesajgratuit.ro va rugam sa. Apr 21, 2014 ♣♣♣Citeste tot!♣♣♣ Salut! Eu sunt Edy si astazi va voi arata cum sa trimiteti mesaje gratuite, in orice retea, de pe calculatorul dvs.

Buna seara, Va rog mult sa imi dati o mana de ajutor daca stiti despre asta! Sunt in cautare disperata de un telefon sau poate mai multe care stiu, cel mai important lucru, stiu sa transmita 100 SMS odata la 100 de utilizatori diferiti. Eu sa am numerele salvate in telefon si cand am de anuntat ceva sa pot scrie sms-ul si send astfel 100 de oemni stiu ce am trimis eu in timp record. In meseria mea informatia rapida si la timp insemna bani pentru oamenii mei. Caut asta pentru ca am o retea de oameni pe care vreau sa-i notific cu diverse informatii utile si banoase pentru ei. Stiu ca ar exista si platforme care stiu sa faca asta insa sunt total in ceata pe domeniul ala - pe de alta parte nu am nici fondurile sa investesc in ceva profesional - am obtinut o oferta DE LA CINEVA DAR ERA EXAGERATA 250Euro platforma si abonament lunar nu stiu cati bani si apoi daca se poate face acelasi lucru si cu un telefon de ce sa chieltui aiurea. Inca nu e momentul cand voi avea 1000 de oameni atunci da insa acum am doar 400 si nu e inca cazul cu un telefon care poate trimite 100 de mesaje in patru reprize am terminat.

Ma poate ajuta cineva? Vreau sa merg la vodafone sa cumpar o cartele cu nelimitate sms in orice retea si sa folosesc un telefon destept doar pentru asta. Da sunt MLM-ista! Si Nu, nu ii spamez pentru ca toti sunt in sistem pentru ca vor nu pentru ca le-a furat cineva datele de contact ci au semnat chiar contract de vanzare cumparare deci sunt clienti cu acte in regula la firma si daca nu doresc sa mai primeasca notificari dupa 6 luni de la ultima comanda plasata datele le sunt blocate! Sunt oferte saptamanale pe care le primesc pe mail dar nu toti au acces la net sa vada mail si apoi daca ei nu au timp sa intre pe mail intr-o zi insa pe telefon le este mai usor sa primeasca notificarile.

Nu stiam ca se poate trimite cu un modem oare sa fie asa de simplu? Nu am mai folosit si sunt putin cam sceptica desi cred ca mi-ar conveni caci as putea scrie SMS-ul direct in PC si apoi sa-l trimit la toata lista. Lista cum se salveaza pe acel modem ar trebui sa fie salvata in cartela? Da sunt MLM-ista! Si Nu, nu ii spamez pentru ca toti sunt in sistem pentru ca vor nu pentru ca le-a furat cineva datele de contact ci au semnat chiar contract de vanzare cumparare deci sunt clienti cu acte in regula la firma si daca nu doresc sa mai primeasca notificari dupa 6 luni de la ultima comanda plasata datele le sunt blocate!

Sunt oferte saptamanale pe care le primesc pe mail dar nu toti au acces la net sa vada mail si apoi daca ei nu au timp sa intre pe mail intr-o zi insa pe telefon le este mai usor sa primeasca notificarile. B Association Keygen Generator. Nu stiam ca se poate trimite cu un modem oare sa fie asa de simplu? Nu am mai folosit si sunt putin cam sceptica desi cred ca mi-ar conveni caci as putea scrie SMS-ul direct in PC si apoi sa-l trimit la toata lista.

Lista cum se salveaza pe acel modem ar trebui sa fie salvata in cartela? Cu modemul respectiv, poti sa salvezi mesajele direct in calculator, cat despre contacte, eu aveam salvate contactele pe cartela, cand l-am conectat la pc am importat lista de contacte doar si aveam toate contactele, la un moment dat chiar mi-a fost si de ajutor ca backup la lista de contacte deoarece am pierdut semnalul pe cartela si am pierdut si contactele. Daca in tableta poti baga cartela sim, in principiu ar trebui sa mearga. Ps: Softul (aplicatia) se poate sincroniza cu agenda telefonului / cartelei.

Tableta are sim-ul pe care l-am pus acum pentru net. Este un sim de la DIGi si nu permite (cartela evident caci e cartela doar de net) sa trimit sms-uri dar daca as pune o cartele de vodafone cu sms nelimitat cred ca ar trebui sa ma lase.

Hmm cred ca deja maine am sa fac test sa vedem macar de ar putea sa trimita mai mult de 20 de sms si tot as fi multumita! La momentul asta doar asa trimit cu cate 20 odata si iti inchipui ca's si cate 8 ore de trimiteri si telefon blocat si toate cele deci o munca inutila! Tableta aia nu a venit cu o aplicatie de trimis sms-uri cum ar fi la un telefon obisnuit cu Android? Nu stiu unde as putea sa verific asta dar sunt sigura ca pot trimite sms. Am avzut undeva cand m-am jucat pe ea sa o descifrez insa pentru ca e blocat simul de digi pentru apeluri si ptr sms pentru ca e doar de net nu am putut testa.

Am sa schimb cartela cu una de la orange sa vad daca pot trimite si cate. Pe cartela de orange am 300 sms nationale deci asi putea testa. Razvan20k, on 06 august 2013 - 06:13, said. Iti sugerez ca pentru orice aplicatie profesionala (project management, networking, vanzari in retea, vanzari in sistem clasic) sa te orientezi spre un telefon fiabil, nu neaparat performant.